Formandens nyhedsbrev 9. februar 2018

Mandag d. 19. februar, lige efter vinterferien, er kredskontoret lukket, da alle kommunens TR og AMR er inviteret til kommunal dag på Harmonien.
I næste uge er der vinterferie og det er en ferie. Dvs. at de kolleger, der ikke har optjent ferie, skal melde sig ledig på jobnet.dk mandag morgen (12.2.). Det drejer sig f.eks. om de kolleger, der blev ansat i Haderslev Kommune 1.8.17 direkte fra læreruddannelsen. Lærere der blev ansat 1.8.2017 og kom fra andre kommuner har sandsynligvis feriepenge med, som de skal bruge. Er du i tvivl, så kontakt din TR eller ring inden mandag morgen på 21 69 77 91 og få hjælp.
OK-18-forhandlingerne er i fuld gang, men det rykker ikke voldsomt meget, så en konflikt rykker nærmere. Derfor er det vigtigt, at du går ind på www.dlf.org og Min side og tjekker, at din mailadresse er den korrekte og at du er placeret på den rigtige skole.
OK-forhandlingerne skal efter planen være afsluttet senest 28. februar, så tiden er knap.
Tilmeldingen til middagen og festen efter generalforsamlingen d. 9. marts er overstået og ca. 160 medlemmer deltager i festlighederne. Selve generalforsamlingen er der ikke tilmelding til.
I uge 8 kommer der på hjemmesiden en oversigt over de medlemmer, der stiller op til kredsstyrelsen.
Rigtig god vinterferie til alle medlemmer og andre læsere af nyhedsbrevet.
Bent Hansen

Emner

Målgruppe