Formandens nyhedsbrev 13. november 2015

Vores trivselsundersøgelse er godt i gang. 44% har besvaret. Vi skulle gerne over 60%, så senest fredag d. 20. november bedes I besvare den tilsendte undersøgelse. Har du ikke modtaget undersøgelsen, så send en mail til 093@dlf.org og oplys din emailadresse. Så sender vi undersøgelsen.

 

På torsdag d. 19. november modtager du Folkeskolen og i dette nummer præsenteres de kandidater der stiller op til Hovedstyrelsesvalget i DLF for perioden 1.1.2016 til 31.12.2019.

I vil modtage en mail fra Haderslev Lærerkreds på onsdag d. 18.11.2015, hvor vi informerer om valget og om vores anbefalinger.

 

Torsdag d. 26. november kl. 18.30 i kantinen på Favrdalskolen afvikles årets julebanko

Der er p.t. tilmeldt næsten hundrede, så der er ikke mange pladser tilbage. Tilmelding på 093@dlf.org

 

Jeg gør endnu en gang opmærksom på, at der er mange anvendelige nyheder på kommunens intra. Bl.a. er der rabatter på fittness-centre og lign. når man er kommunalt ansat. Det er lidt bøvlet at komme på intra, men her er vejledningen: Gå på www.haderslev.dk herefter scroll ned og tryk på Adresser og Åbningstider. Herefter tryk på Intranet og så skal du angive brugernavn som er dit tjenestenummer (5-cifret tal øverst til højre på lønsedlen) og password som er dit CPR-nummer. Så skulle du gerne være nået frem til intranettet.

 

Pensionisterne i Haderslev Lærerkreds afholder deres årlige julefrokost onsdag d. 25. nov. Kl. 10.00 i Skrydstrup Forsamlingsgaard. Tilmelding til arrangementet er senest 18. nov. på vedbanen7@gmail.com

 

Det er blæsende, regnfuldt og fredag d. 13. Og i morgen spiller Danmark mod Sverige. Gad vide om det danske fodboldlandshold kommer frem til kampen. Det er jo ikke sikkert, at alle holdets udlandsdanskere kan komme gennem grænsekontrollen. Og hvad med Zlatan? Kan han komme ind i Danmark til returkampen?

God weekend

Emner

Målgruppe